© 2017, All rights reserved - Wpress.in.ua
Політика конфеденційности

На цьому сайті

КОРИСТУВАЦЬКА УГОДА

Я згоден (а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

На виконання вимог Закону України “Про захист персональних даних” даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми цінуємо Ваше право на приватне життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності – правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена / отримана під час відвідування нашого веб-сайту, при формуванні технічного завдання, в листуванні або телефонній розмові.

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО

Особиста інформація стосується окремого замовника – наприклад: ім’я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, зробивши замовлення на розробку сайту, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримання доступу до його змісту.

ЯК ЗБИРАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, і з підтвердження. Так, коли Ви робите замовлення на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.

UK
EN UK