КОРИСТУВАЦЬКА УГОДА

Я згоден (а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

На виконання вимог Закону України “Про захист персональних даних” даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми цінуємо Ваше право на приватне життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності – правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена / отримана під час відвідування нашого веб-сайту, при формуванні технічного завдання, в листуванні або телефонній розмові.

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО

Особиста інформація стосується окремого замовника – наприклад: ім’я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, зробивши замовлення на розробку сайту, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримання доступу до його змісту.

ЯК ЗБИРАЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, і з підтвердження. Так, коли Ви робите замовлення на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

ВИКОРИСТАННЯ COOKIE САЙТ WPRESS.IN.UA

WPress.in.ua використовує cookie для збору статистичних даних про відвідувачів і для реєстрації інформації про їх переваги під час відвідування ними веб-сайту. Метою використання нами cookie є підвищення зручності користування нашим сайтом відвідувачами.

ЩО ТАКЕ ФАЙЛИ COOKIE

Файли cookie містять невеликі обсяги даних, що завантажуються на ваш пристрій при відвідуванні наших веб-сайтів. Файли cookie відправляються назад на наш веб-сайт, завдяки чому ми розпізнаємо ваш пристрій, що не ідентифікуючи вашу особистість.

Завдяки розпізнаванню вашого пристрою за допомогою файлів cookie підвищується ефективність навігації на нашому сайті для отримання запитаної інформації та послуг.

Файли cookie дозволяють нашому сайту запам’ятовувати ваші налаштування, а також допомагають переглядати інформацію, яка збігається з вашими інтересами. Крім того, файли cookie дозволяють нам забезпечувати технічне обслуговування і поліпшення веб-сайту, оскільки надають інформацію про те, як відвідувачі знаходять і використовують наш сайт, а також відомості про його продуктивность.

УПРАВЛІННЯ COOKIE-файлами

Ви можете по-різному управляти cookie-файлами на своєму комп’ютері або пристрої. Ви можете змінити настройки браузера так, щоб запобігти отриманню cookie-файлів, або, в залежності від використовуваного браузера, отримувати сповіщення при спробі отримання cookie- файлу браузером.

При зміні механізму прийому cookie-файлів подальша навігація по веб-сайту можлива, але певні функції будуть недоступні.

У довідці браузера, як правило, приводиться інформація про те, як блокувати cookie-файли або змінювати налаштування. Конкретні процедури налаштування залежать від того, який саме браузер ви використовуєте.

Ви можете видалити cookie-файли, що зберігаються браузером, використовуючи відповідну функцію. Хоча це не означає, що cookie-файли не будуть збиратися браузером в подальшому, ви можете видаляти їх після сеансу роботи в мережі Інтернет. Така функція часто називається «очищенням cookie-файлів». Очищення cookie-файлів в одному браузері одного пристрою автоматично не видаляти їх на другом.Для того, щоб видалити cookie-файли необхідно їх очищати у всіх браузерах і каналах, незалежно один від одного.